Antena 3 CNN Actualitate Hoţi capturaţi ca în filmele poliţiste, în Argeş (VIDEO)

Hoţi capturaţi ca în filmele poliţiste, în Argeş (VIDEO)

Hoţi capturaţi ca în filmele poliţiste, în Argeş (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
13 Oct 2010   •   23:41

Focuri de armă şi o urmărire ca-n filme pe strada unui sătuc din Argeş. Poliţiştii bucureşteni au reuşit să prindă o grupare de spărgători de maşini. Hoţii fugeau după ce tocmai furaseră o geantă de bani.

S-a întâmplat ieri în Ştefăneşti de Argeş. Poliţiştii de la Sectorul şase i-au urmărit pe cei patru suspecţi care fugeau cu o geantă de bani. Bani pe care i-au furat de la un bărbat pe care l-au urmărit de când a plecat de la bancă până în parcarea unui centru comercial. Victima s-a îndepărtat de maşină, iar ei au spart geamul şi au luat o genată în care erau 11000 de lei.

Hoţii sunt clienţi mai vechi de-ai poliţiştilor. Fac parte din gruparea care se numeşte SMOCHINA IV şi au la activ nenumărate furturi din maşini, atât în Capitală cât şi în ţară. Când s-au văzut încolţiţi, faptaşii au încercat să fugă, poliţiştii au scos armele, iar unul dintre ofiţeri a fost rănit uşor.

În maşina fugarilor poliţiştii au găsit geanta în care se aflau toate actele şi banii furaţi.

Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie duşi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: hoti Argeş
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close