Antena 3 CNN Actualitate Hoţi dovediţi de o bătrânică din Buzău. Femeia i-a păcălit pe şarlatani şi i-a dat pe mâna poliţiei

Hoţi dovediţi de o bătrânică din Buzău. Femeia i-a păcălit pe şarlatani şi i-a dat pe mâna poliţiei

Hoţi dovediţi de o bătrânică din Buzău. Femeia i-a păcălit pe şarlatani şi i-a dat pe mâna poliţiei
15 Aug 2013   •   14:35

Doi bărbaţi care înşelau oameni în vârstă prin deja celebra metodă a accidentului au fost prinşi după un flagrant organizat de poliţişti. O femeie de 76 de ani şi-a dat seama că urmează să fie înşelată şi a acceptat să se întâlnească cu cei doi şarlatani, pentru a-i da pe mâna poliţiei.

Infractorii sunt doi bucureşteni care i-au cerut femeii bani ca să scape de o anchetă.

Totul a pornit de la un telefon pe care femeia de 76 de ani din localitatea buzoiană Buda l-a primit de la unul din cei doi bărbaţi. Acesta s-a dat drept o cunoştinţă care are nevoie de ajutorul ei.

Bărbatul i-a spus femeii că are nevoie de 10.000 de lei pe care trebuie să-i dea unui avocat. Femeia şi-a dat seama că ar putea fi înşelată şi a anunţat un vecin, care a sunat la Poliţie. Aşa s-a pus la cale flagrantul şi oamenii legii l-au prins pe cel care se dădea drept avocat în curtea bătrânei, când a venit să ia banii.

Cel de-al doilea suspect, tot un bucureştean, a fost depistat aproape de locuinţa bătrânei, într-o maşină.

Poliţiştii au descoperit că cei doi bărbaţi de 35 şi 37 de ani nu sunt la prima faptă de acest gen. Au înşelat prin aceeaşi metodă şi un bărbat de 90 de ani din comuna Balta Albă, în urmă cu o săptămână. Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi astăzi, ar putea fi arestaţi dacă instanţa va accepta propunerea procurorilor.

×
Subiecte în articol: flagrant
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close