Antena 3 CNN Actualitate Hoţie, în familie. Un bărbat, concubina şi fetiţa lor de 4 ani, filmaţi în timp ce furau din maşini (VIDEO)

Hoţie, în familie. Un bărbat, concubina şi fetiţa lor de 4 ani, filmaţi în timp ce furau din maşini (VIDEO)

Hoţie, în familie. Un bărbat, concubina şi fetiţa lor de 4 ani, filmaţi în timp ce furau din maşini (VIDEO)
Sursa foto: furt
25 Iun 2009   •   20:59

Spargere în familie la Buzău. Hoţii, concubini, şi-au luat după ei la serviciu şi fata de 4 ani. Există însă un Dumnezeu al copiiilor: poliţia i-a filmat chiar în timp ce goleau două maşini de orice lucru care poate fi vândut. Oamenii legii i-au lăsat să-şi termine treaba, după care i-au săltat.

Poliţiştii ieşiseră pe teren tocmai pentru a preveni furturile din maşini, când şi-au văzut un vechi client pe o stradă puţin circulată. Şi-au dat seama repede că bărbatul nu are de gând să facă o vizită vreunui vechi prieten, aşa că l-au filat. Nu a durat mult până şi-au dat sema că omul a ales prada: o maşină parcată pe stradă.
Omul n-a avut însă parte de o pradă bogată. Aşa că a predat ştafeta iubitei lui. Deşi femeia, însărcinată în luna a treia, era însoţită de fiica sa de numai 4 ani, nu s-a dat înapoi de la o astfel de misiune. În doi timpi şi trei mişcări, fetiţa de patru ani este pasată concubinului şi femeia este liberă să acţioneze în voie.

De data asta, lovitura e mai bună. Au găsit un rucsac şi 400 de lei. Nu au apucat să se bucure prea mult, pentru că poliţiştii i-au săltat imediat.

De arestat a fost arestat doar bărbatul. Femeia a scăpat pentru că are în întreţinere un copil şi este însărcinată.



Observator

×
Subiecte în articol: furt masini fetita
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close