Antena 3 CNN Actualitate Hoţii i-au furat unei tinere într-o singură zi poşeta, maşina şi i-au spart casa (VIDEO)

Hoţii i-au furat unei tinere într-o singură zi poşeta, maşina şi i-au spart casa (VIDEO)

Hoţii i-au furat unei tinere într-o singură zi poşeta, maşina şi i-au spart casa (VIDEO)
Sursa foto: hoti
08 Mai 2010   •   19:41

Tâlharii din Capitală nu mai au nicio limită! Atacă oriunde, la orice oră, chiar şi lângă secţiile de poliţie. Mai multe femei au fost tâlhărite de câţiva tineri extrem de periculoşi. Loveau victimele, le luau actele, banii şi cheile, iar apoi le luau maşinile şi le spărgeau şi casele.

În urmă cu doar câteva zile, o tânără se plimba liniştită pe un bulevard din capitală. Chiar lângă o secţie de poliţie, în apropierea unui mall. A vrut să evite străzile secundare de teamă să n-o atace cineva, dar n-a avut scăpare.

Tânăra a alergat într-un suflet la poliţie. Chiar în timp ce dădea declaraţii, hoţii dădeau lovitura la ea acasă.

Ca ea, alte 6 femei au fost atacate de aceşti indivizi. Unele au fost furate la semafor, în timp ce aşteptau culoarea verde. Altele, direct pe strada. Hoţii aveau un singur criteriu. Să fie singure. Şi nu se mulţumeau cu banii din poşetă. Le loveau pe femei, le luau şi actele şi cheile, iar apoi le furau din casă sau le luau maşina.

Banda reţinută de poliţiştii secţiei 11 este una dintre cele mai violente descoperite în ultima perioadă. Şapte victime au fost identificate până în acest moment.



Observator




×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close