Antena 3 CNN Actualitate Hoţii tablourilor de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam vor să fie cercetaţi în Olanda

Hoţii tablourilor de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam vor să fie cercetaţi în Olanda

Hoţii tablourilor de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam vor să fie cercetaţi în Olanda
Sursa foto: Foto: spiegel.de
de S.T.    |    10 Sep 2013   •   11:46

Hoţii tablourilor vor să fie cercetaţi în Olanda, unde ar fi o anchetă în desfăşurare privind furtul operelor de artă, de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam, informează Mediafax.
   
Judecătoria Sectorului 3 ia în discuţie, marţi, dosarul privind furtul celor şapte tablouri de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam, în care au fost trimişi în judecată Radu Dogaru, Eugen Darie, Alexandru Bitu, Olga Dogaru, Petre Condrat şi Adrian Procop.
  
Maria Vasii, avocata lui Eugen Darie, a declarat, la intrarea în sediul Judecătoriei Sectorului 3, că va cere instanţei să trimisă dosarul la Parchet, pentru ca ancheta în acest caz să ajungă în Olanda.

Avocata a precizat că unii dintre inculpaţii din dosar vor să fie cercetaţi de autorităţile olandeze, care au o anchetă în desfăşurare în acest caz.
   
Judecarea dosarului privind furtul celor şapte tablouri de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam a început în 13 august, la Judecătoria Sectorului 3.
   
Avocaţii lui Radu Dogaru, Eugen Darie şi Alexandru Bitu au arătat atunci că cei trei le-au spus că tablourile furate de la muzeul din Rotterdam nu au fost arse, aceştia aşteptând cadrul procesual corect pentru a le preda autorităţilor olandeze.
   


×
Subiecte în articol: Olanda

Antena 3 CNN

Antena 3 devine Antena 3 CNN | Moment istoric pe piaţa media din România

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close