Antena 3 CNN Actualitate Hoţii vedetelor, prinşi după o nouă spargere, în Sectorul 1. Ce au furat de data aceasta

Hoţii vedetelor, prinşi după o nouă spargere, în Sectorul 1. Ce au furat de data aceasta

Hoții care i-au spart casa lui Joshua Castellano a lovit din nou. Cei trei bărbați au jefuit o casă din Sectorul 1 al Capitalei. Prejudiciul adus este de 10.000 de lei.

Hoţii vedetelor, prinşi după o nouă spargere, în Sectorul 1. Ce au furat de data aceasta
Sursa foto: Facebook/ Politia Romana
de Ioana Mircea    |    22 Oct 2022   •   21:27

Trei bărbați au fost prinși vineri de polițiștii din Capitală în flagrant delict după ce au spart o locuință din Sectorul 1 al Bucureștiului, din care au furat bani și bijuterii în valoare de 10.000 de lei.

Potrivit Poliției Capitalei, cei trei bărbați ar fi escaladat gardul unui imobil și ar fi pătruns în interior, de unde ar fi sustras bijuterii de aur și argint, ceasuri și 200 de lei.

Aceștia au fost opriți în trafic, la scurt timp după comiterea faptei pe o stradă din Sectorul 2. Bărbații au fost imobilizați, iar în autoturism au fost găsite toate bunurile reclamate ca fiind sustrase, precum și mănuși, mai multe haine și instrumente folosite la spargerea de locuințe.

Hoții au fost duși la audieri și urmează să se prezinte în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Din informațiile pe care le avem, unul dintre aceștia ar fi fost implicat și în jaful din locuința lui Joshua Castellano.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

×
Subiecte în articol: jaf sectorul 1 Joshua Castellano
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close