Antena 3 CNN Actualitate Hoţul de palmieri din Eforie Sud a fost prins. Bărbatul îi vânduse deja, însă poliţiştii au recuperat arborii exotici

Hoţul de palmieri din Eforie Sud a fost prins. Bărbatul îi vânduse deja, însă poliţiştii au recuperat arborii exotici

Hoţul de palmieri din Eforie Sud a fost prins. Bărbatul îi vânduse deja, însă poliţiştii au recuperat arborii exotici
Sursa foto: Foto: Mediafax
07 Iun 2012   •   20:39

Hoţul de palmieri din Eforie, care a furat 24 de arbori dintr-un parc din oraş, a fost prins. Bărbatul lucra ziua ca agent de pază iar noaptea era... grădinar clandestin. Omul le-a spus poliţiştilor că avea nevoie de bani şi a crezut că nimeni nu va observa lipsa palmierilor.

La fel a crezut şi patronul clubului de lux din Eforie, de unde oamenii legii au recuperat arborii exotici.

În spatele şepcii, suspectul îşi ascunde ruşinea şi... modestia. Deşi lucrează ca agent de pază, furtul l-a dat ca la carte. A reuşit, în timp record, să scoată din pământ 24 de palmieri în condiţii de... maximă siguranţă.

Şi nici măcar nu a durat prea mult. După ce l-au ridicat pe grădinarul clandestin, poliţiştii au recuperat şi palmierii.

De-a lungul timpului, în loc să fie o oază tropicală în mijlocul oraşului Eforie, palmierii s-au dovedit a fi mai degrabă un blestem. Un blestem care seamănă izbitor de mult cu legenda lui Manole. Mai exact, ce plantau muncitorii ziua, dispărea peste noapte. În ultimii 4 ani, din parcul din oraş s-au evaporat aproximativ 200 de palmieri.

De această dată, palmierii au fost recuperaţi la timp.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat şi riscă să petreacă următorii 15 ani în spatele gratiilor.



×
Subiecte în articol: Eforie Sud
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close