Antena 3 CNN Actualitate Hrebenciuc jr. a rămas fără maşină la fel ca Gigi Becali (VIDEO)

Hrebenciuc jr. a rămas fără maşină la fel ca Gigi Becali (VIDEO)

Hrebenciuc jr. a rămas fără maşină la fel ca Gigi Becali (VIDEO)
Sursa foto: hrebenciuc
27 Apr 2009   •   19:34

Hrebenciuc junior ştie acum ce a simţit Gigi Becali atunci când i s-a furat maşina. Fiul liderului PSD a căzut prada hoţilor de maşini sâmbătă seara chiar în faţa casei sale, dupa ce s-a dat jos din maşină să-şi salute tatăl care tocmai ieşea din curte. Cheile le-a lăsat în contact, prilej perfect pentru un bărbat de pe stradă să intre în maşină şi să plece în trombă.

?Eu de obicei nu fac aşa, adica nu las motorul pornit, a fost un ghinion. Probabil am fost filat. Mi-e greu să cred ca era un baiat pe stradă, s-a suit în maşina mea şi a plecat? a declarat Hrebenciuc.

Andrei Hrebenciuc nu a ramas doar făra maşină. Actele sale şi talonul maşinii se aflau în interiorul acestuia. Spre deosebire de Gigi Becali, tânarul a mers imediat la poliţie.

În situaţia în care nu va fi gasită, Andrei Hrebenciuc nu va primi niciun ban de la firma de asigurări, considerându-se că a fost vina sa atunci când a lăsat maşina nesupravegheată, cu motorul pornit. Paguba lui Hrebenciuc junior se ridică la aproximativ 70.000 de euro.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: andrei hrebenciuc Gigi Becali
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close