Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care a trântit de pământ un copil aflat într-un parc a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul care a trântit de pământ un copil aflat într-un parc a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul care și-a trântit nepotul de pământ în Hunedoara a fost arestat preventiv.

Bărbatul care a trântit de pământ un copil aflat într-un parc a fost arestat preventiv pentru 30 de zile
de Silvia Țigănilă    |    08 Feb 2021   •   19:43

Un bărbat în vârstă de 29 de ani din municipiul Hunedoara a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, după ce a agresat un copil de 13 ani aflat într-un parc din localitate, trântindu-l de pământ.

Incidentul a avut loc după ce copilul agresat şi fiul agresorului, în vârstă de 7 ani, s-au certat. La scurt timp, tatăl copilului mai mic s-a dus în locul unde se afla băiatul mai mare, l-a ridicat şi apoi l-a trântit de pământ.

Copilul agresat a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat.

Primele declaraţii ale agresorului copiilor din parc: "Am plâns. Sunt mereu furios şi vreau să merg la psihiatru”

Agresorul care a trântit la pământ un copil de 13 ani într-un parc din Hunedoara şi şi-a agresat şi propriul copil a declarat cu ocazia anchetei că regretă ce s-a întâmplat. El şi-a motivat gestul spunând că are probleme cu gestionarea emoţiilor şi vrea să meargă la un psihiatru.

Agresorul este concubinul mătușii copilului, iar bărbatul ar fi fost violent cu băiatul și în trecut. Dezvăluirile au fost făcute chiar de mama copilului, în exclusivitate pentru Antena 3.

Starea copilului rămâne în continuare gravă însă e stabilă.

Mama copilului agresat crunt în parc, mărturisire gravă: Nu a fost prima dată când agresorul l-a bătut pe băiat

”L-am întrebat pe copil ce-l doare. A zis că spatele și nu-și aduce aminte nimic. (...) A venit bătut... am zis, hai, că l-a lovit, nu am avut treabă cu el (cu agresorul, n.red.), i-am zis nu mai lovi copiii mei, dar acum s-a ajuns prea departe. Nu-i prima dată”, a mărturisit femeia.

Identitatea agresorului a fost dată publicităţii. Alexandru Cobzaru a crescut într-o familie săracă. El este angajat ca muncitor în cadrul Primariei Hunedoara. Copilul cu care era în parc este al concubinei sale dintr-o relaţie anterioară. El mai are un copil şi înca unul pe drum, concubina sa fiind însărcinată.

×
Subiecte în articol: Hunedoara arestat preventiv
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Cod roșu de caniculă în România. Avertizări meteo de vreme extremă de la ANM
x close