Antena 3 CNN Actualitate Hunedoara. Un băiat de 15 ani susţine că a fost bătut de poliţişti, care l-au confundat cu un hoţ (VIDEO)

Hunedoara. Un băiat de 15 ani susţine că a fost bătut de poliţişti, care l-au confundat cu un hoţ (VIDEO)

Hunedoara. Un băiat de 15 ani susţine că a fost bătut de poliţişti, care l-au confundat cu un hoţ (VIDEO)
Sursa foto: baiat batut
31 Aug 2009   •   20:29

Nu găsesc hoţul, se răzbună pe cine le iese în cale. Un băiat de 15 ani, din Hunedoara, a ajuns la spital, cu ruptură de ficat, după ce, spune el, ar fi fost hăituit şi bătut crunt de poliţişti. Agenţii, în haine civile şi cu maşină neinscripţionată, l-ar fi confundat cu autorul unui jaf. Au pornit în urmărirea lui şi au tras 2 focuri de armă. În varinata poliţiştilor însă, copilul s-ar fi rănit, când a sărit un gard.


Copilul povesteşte că îşi plimba câinele când o maşină cu geamuri fumurii a oprit în dreptul său. Speriat, băiatul a fugit.

Poliţiştii credeau că au găsit bărbatul care acum două săptămâni a jefuit o benzinărie şi a fugit cu 15.000 de lei. Părinţii copilului spun că nu există asemănări între cei doi. Confuzia a fost totuşi făcută.

Adolescentul s-a ascuns într-o casă. Când au văzut poliţia la poartă, proprietarii l-au scos afară. Agenţii s-au convins că nu e cel pe care îl caută şi, povesteşte băiatul, şi-ar fi pierdut cumpătul. L-au lovit cu pumnii.

Adolescentul mai rămâne în spital câteva zile. După ce se recuperează, părinţii vor să depună plângere împotriva poliţiştilor. Agenţii neagă acuzaţiile şi spun că băiatul nu s-a oprit la somaţie.

Bărbatul pe care poliţiştii îl căutau pentru jaf, în noaptea de 26 august, a fost prins luni după amiază.



Observator

×
Subiecte în articol: baiat politisti hot batut confuzie
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close