Antena 3 CNN Actualitate Hunedoara. Un bărbat a fost salvat de la moarte, după ce a adormit pe calea ferată

Hunedoara. Un bărbat a fost salvat de la moarte, după ce a adormit pe calea ferată

Hunedoara. Un bărbat a fost salvat de la moarte, după ce a adormit pe calea ferată
Sursa foto: cale ferata
08 Mar 2009   •   22:00


Un bărbat în stare de ebrietate, care adormise între liniile de cale ferată, a fost salvat de la moarte de un jandarm montan. Acesta l-a observat pe bărbatul beat, cu numai câteva minute înainte ca trenul să treacă prin locul în care zăcea omul, anunţă Agerpres.

În momentul în care l-a zărit pe bărbatul aflat pe liniile de cale ferată, jandarmul montan se deplasa cu maşina spre locul său de muncă, de la Postul de jandarmi montani din comuna Pui.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Hunedoara, locotenent Răducu Nicolae, a declarat: ?Subofiţerul l-a ajutat pe bărbatul de aproximativ 55 ani, aflat într-o stare vădită de ebrietate, să se ridice şi l-a scos dintre şinele de cale ferată, având în vedere că semnale acustice şi luminoase de la trecere la nivel cu calea ferată semnalizau apropierea unui tren?.

După ce şi-a mai revenit, bărbatul a relatat subofiţerului că este din satul Balomir, comuna Sântămăria Orlea, localitate aflată în apropierea zonei în care a fost găsit. După ce bărbatul a refuzat să fie transportat la un spital, jandarmul montan l-a ajutat să ajungă acasă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: stare de ebrietate Hunedoara
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close