Antena 3 CNN Actualitate Hunedoara. Un bărbat a vândut cu circa 300.000 lei o rocă, pretinzând că e aur

Hunedoara. Un bărbat a vândut cu circa 300.000 lei o rocă, pretinzând că e aur

Hunedoara. Un bărbat a vândut cu circa 300.000 lei o rocă, pretinzând că e aur
Sursa foto: Foto: pietresemipretioase.info
de M.Z.    |    28 Noi 2011   •   15:42

Un bărbat din Roşia Montana a fost reţinut de Poliţie pentru înşelăciune, după ce a vândut unei persoane, cu suma de 290.000 de lei o rocă pretinzând că e aur, informează Mediafax.

Păgubitul a anunţat oamenii legii că a fost înşelat de o persoană necunoscută, care i-a promis, în schimbul sumei de aproape 300.000 lei, o cantitate de 3,5 kilograme de aur.

În urma discuţiei purtate de cele două persoane, vânzătorul, care s-a prezentat cu numele Marius, şi-a dat întâlnire cu păgubitul pe raza comunei Buceş, judeţul Hunedoara.

Venit la locul stabilit, cumpărătorul a primit două recipiente din plastic (ambele sigilate cu bandă adezivă), dându-i în schimb 290.000 de lei, în lei şi valută. După despărţire, partea vătămată a desfăcut banda adezivă şi a constatat că în interiorul pachetului se afla rocă obişnuită şi nu aur, dându-şi seama ca a fost înşelat.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii hunedoreni l-au identificat pe prezumtivul autor ca fiind Dorel V., de 47 de ani, din judeţul Alba. De la domiciliul acestuia, oamenii legii a identificat şi ridicat mijloace materiale de probă şi suma de 20.000 lei (în valută şi lei), din suma totală de 290.000 lei plătită de partea vătămată.

Suspectul a fost reţinut 24 ore pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

×
Subiecte în articol: barbat Hunedoara aur retinut
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close