Antena 3 CNN Actualitate Hunedoara. Un bărbat şi-a incendiat casa pentru că fosta soţie şi fiica nu au vrut să o vândă

Hunedoara. Un bărbat şi-a incendiat casa pentru că fosta soţie şi fiica nu au vrut să o vândă

Hunedoara. Un bărbat şi-a incendiat casa pentru că fosta soţie şi fiica nu au vrut să o vândă
Sursa foto: Foto: INTACT Images
23 Ian 2011   •   15:04

Un bărbat în vârstă de 57 de ani din localitatea hunedoreană Bârcea Mare şi-a incendiat casa, sâmbătă seară, supărat că fosta soţie şi fiica lor nu sunt de acord să vândă imobilul, informează Mediafax.
   
Bărbatul a dat foc imobilului în care locuia singur şi pe care îl deţine în coproprietate cu fosta soţie şi fiica lor, pentru că acestea au refuzat să vândă casa.
   
"Am băut, am mers în pod şi am dat foc la nişte lemne. Fosta soţie şi fiica mea nu au vrut să vindem casa. Am găsit un cumpărător cu 120.000 de lei şi ele au refuzat. Am vrut să le sperii", le-a povestit proprietarul locuinţei pompierilor veniţi să stingă incendiul.
   
Alertaţi de vecini, pompierii au stins incendiul în câteva minute, înainte ca focul să se exindă la cele şase camere ale casei.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz.
   
"Am constatat că proprietarul imobilului a incendiat intenţionat casa. Se fac cercetări pentru a stabili cauza care l-a determinat să facă acest gest şi, în funcţie de constatări, se vor lua măsurile care se impun", a declarat un reprezentant al Poliţiei Simeria.
   
După ce şi-a văzut casă arsă, bărbatul le-a spus poliţiştilor că îi pare rău că a dat foc şi că se teme că nu va mai putea vinde imobilul la preţul cerut.
   

×
Subiecte în articol: foc incendiu barbat sotie pompieri politisti
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close