Antena 3 CNN Actualitate I-a DECAPITAT şi TRANŞAT fiul şi el a iertat-o. Soţul MAMEI CRIMINALE este alături de ea

I-a DECAPITAT şi TRANŞAT fiul şi el a iertat-o. Soţul MAMEI CRIMINALE este alături de ea

I-a DECAPITAT şi TRANŞAT fiul şi el a iertat-o. Soţul MAMEI CRIMINALE este alături de ea
Sursa foto: foto: bacau.stirilezilei.info
29 Feb 2012   •   19:21

I-a ucis copilul dar el a iertat-o. Soţul mamei criminale din Braşov este încă şocat de mărturiile soţiei. Femeia a spus astăzi instanţei că pruncul ei nu era de fapt un copil, ci o plăsmuire vrăjitorească şi că l-a ucis ca să-şi protejeze soţul. Magistraţii au decis că femeia nu poate fi lăsată liberă. Au trimis-o la spitalul penitenciar Jilava unde specialiştii vor stabili dacă are sau nu discernământ şi dacă este sau nu gravidă.

"Auzeam pe hol ceva care mi-a amintit de Apocalipsă…De multă vreme am senzaţia că cineva vrea să îi facă rău soţului meu, că acel copil pe care l-am omorât nu era de fapt un copil, ci era un fel de creaţie, fiind vrăjit. Am comis această faptă la îndemnul lui Dumnezeu. Am fost arestată ca să fiu luată de lângă familia mea. Azi-noapte am auzit cum îl băteau pe soţul meu." a declarat femeia.

"Nu am realizat şi nu mi-am dat seama cât e de grav.  Am reuşit să vorbesc mai puţin cu dânsa, lucrurile sunt încheiate, reproşurile nu îşi mai au vremea", sunt cuvintele pline de durere ale unui bărbat care şi-a pierdut şi copilul, şi soţia. A înţeles că femeia alături de care a trăit ani de zile nu se va întoarce alături de el şi de copiii lor.

Câteva zeci minute, magistraţii braşoveni au ascultat şi ei justificările femeii care în momentul crimei ar fi fost convinsă că îşi protejează soţul. Ar fi ascultat cuvântul Domnului când a comis crima. Versetul din Geneză în care Dumnezeu îl pune la încercare pe Avram a avut pentru ea un alt sens. 

După ce au ascultat-o pe femeie, judecătorii au hotărât că nu au cum să o lase liberă.

Femeia a ajuns astăzi la spitalul penitenciar Jilava. 3 specialişti o vor evalua timp de o săptămână şi vor stabili un diagnostic clar. Între timp, soţul şi cei 6 copii rămaşi în viaţă încearcă să-şi găsească liniştea.

Restul copiilor stau acum la bunici, departe de casa unde a avut loc teribila crimă.


×
Subiecte în articol: declaraţie pruncucidere crima arestare
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close