Antena 3 CNN Actualitate Gestul care i-a adus moartea. A scăpat din iad, dar s-a întors ca să-şi găsească aparatul foto

Gestul care i-a adus moartea. A scăpat din iad, dar s-a întors ca să-şi găsească aparatul foto

Gestul care i-a adus moartea. A scăpat din iad, dar s-a întors ca să-şi găsească aparatul foto
11 Noi 2015   •   18:09

A scăpat din iad, dar s-a întors ca să-şi găsească aparatul foto. Andra, o tânără din Bacău pasionată de fotografie, şi-a semnat singură condamnarea la moarte, în Colectiv. Reuşise să iasă din clubul morţii dar, când a realizat că nu mai are aparatul foto, a intrat înapoi în foc şi fum. Vreme de o săptămână, părinţii au sperat într-o minune. Astăzi însă au condus-o pe Andra pe ultimul drum.

 
Pozele fetei cu ochi măslinii şi părul ca focul, udate de-atâtea lacrimi, dor odată cu dorul de ea. Părinţii le sărută acum ca pe icoane, căci nu mai pot s-o strângă în braţe. Azi, au condus-o pe ultimul drum.
 
În acea noapte blestemată, Andra era cu sora şi prietenul ei în club. Când a izbucnit incendiul, cu toţii s-au îndreptat spre ieşire. 
 
Printre oamenii care ţipau şi se îmbulzeau să scape cu viaţă, o tânără firavă încerca să intre înapoi. Era Andra. Îşi căuta aparatul foto. A dispărut în fum şi funingine. Nimeni nu ştie cine a scos-o până la urmă. O săptămână a fost între viaţă şi moarte, la Spitalul Floreasca.
 
Andra Elena Toader avea 30 de ani şi era din Bacău, dar lucra în Bucureşti la un studio foto. Poate s-a temut că, fără aparatul foto, îşi va pierde locul de muncă. Azi, pe ultimul drum, au plâns-o părinţii, sora geamănă dar şi sora care o însoţise în club. Aceasta cerut să fie externată din spital. Iubitul ei este încă internat.

Sursa: Observator

×
Subiecte în articol: Club Colectiv Andra incendiu aparat foto
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close