Antena 3 CNN Actualitate Ialomiţa. Patru copii cu vârste între 11 şi 13 ani, cercetaţi după ce au furat o maşină

Ialomiţa. Patru copii cu vârste între 11 şi 13 ani, cercetaţi după ce au furat o maşină

Ialomiţa. Patru copii cu vârste între 11 şi 13 ani, cercetaţi după ce au furat o maşină
Sursa foto: Foto: emirates247.com
25 Aug 2011   •   19:27

Patru copii cu vârste cuprinse între 11 şi 13 ani din oraşul ialomiţean Ţăndărei au furat un autoturism parcat pe o stradă din localitate, iar după ce a fost condusă de unul dintre minori, în vârstă de 12 ani, maşina a fost abandonată, informează Mediafax.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, inspector Andreea Dănilă, poliţia a fost sesizată de un bărbat din Slobozia că i-a fost furat autoturismul, care era parcat pe o stradă din Ţăndărei.
   
"Poliţiştii au început cercetările, autoturismul fiind găsit la scurt timp pe o altă stradă, abandonat în afara părţii carosabile. În urma cercetărilor s-a stabilit că maşina fusese furată de patru minori cu vârste cuprinse între 11 şi 13 ani, toţi  din Ţăndărei, iar cel care a condus autoturismul a fost un copil de 12 ani", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, inspecor Andreea Dănilă.
   
Pe numele celor patru copii a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat, iar minorul de 12 ani este cercetat şi pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a avea permis de conducere.

×
Subiecte în articol: copii furat masina autoturism
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close