Antena 3 CNN Actualitate Iarna a venit fără zăpadă, dar cu ger. De luni, vremea se încălzeşte uşor

Iarna a venit fără zăpadă, dar cu ger. De luni, vremea se încălzeşte uşor

Iarna a venit fără zăpadă, dar cu ger. De luni, vremea se încălzeşte uşor
Sursa foto: Foto: syncopatedeybate.com
de M.Z.    |    13 Noi 2011   •   23:41

Iarna a venit în noiembrie fără zăpadă, dar cu ger. Mai ales noaptea. Puţine au fost zonele unde sâmbătă noapte termometrele au arătat mai mult de zero grade. În câteva oraşe, mercurul a coborât până la minus 12 grade şi la fel urmează şi în noaptea de duminică spre luni.

În Harghita, iarna a venit deja. Duminică, la Homorod Băi, au fost minus 11 grade Celsius. Singurii care au mai avut curajul să iasă din case au fost turiştii. Şi-au pus hainele groase, uşor dezamăgiţi că nu ninge.

Frig a fost şi de cealaltă parte a munţilor. În Neamţ, duminică mercurul din termometre abia sărise peste 0 grade Celsius. Noaptea a venit cu temperaturi negative în mai multe zone din ţară. La Satu Mare au fost minus 10 grade, în Bucureşti şi Banat, minus 5 grade. Au fost temperaturi cu plus doar în Dobrogea şi la malul mării.

Şi noaptea de duminică spre luni va fi la fel de geroasă. Minimele vor rămâne la între -11 şi -12 grade Celsius în depresiunile Carpaţilor Orientali, iar în Moldova şi la munte este posibil să apară şi mult aşteptaţii fulgi de zăpadă. Abia de luni se încălzeşte uşor.

×
Subiecte în articol: iarnă zapada ger ninsoare incalzire
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close