Antena 3 CNN Actualitate Iarna nu s-a terminat: De duminică ninge în toată ţara. Joi vine primăvara

Iarna nu s-a terminat: De duminică ninge în toată ţara. Joi vine primăvara

Iarna nu s-a terminat: De duminică ninge în toată ţara. Joi vine primăvara
Sursa foto: Foto: INTACT Images
05 Mar 2011   •   15:32

Mai avem de îndurat cîteva zile de iarnă! Abia joi, se instalează primăvara cu adevărat. Duminică, va ninge în toată ţara. Vremea s-a înrăutăţit deja în unele regiuni.

Până luni seara va ninge în toată ţara, iar vântul va bate cu putere, ajungând până la 100-120 de km/h la munte, iar în prima parte a săptămânii viitoare vremea se va răci accentuat şi va fi ger noaptea şi dimineaţa, informează meteorologii.

Potrivit unei informări a Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), de duminică, ora 10.00 şi până luni, ora 18.00, ninsorile vor cuprinde treptat toată ţara şi vor fi mai consistente în Carpaţii Meridionali, Carpaţii de Curbură şi izolat în regiunile sudice.
   
"Vântul va prezenta intensificări temporare, viscolind ninsoarea îndeosebi la munte, unde vitezele la rafală vor depăşi 100 - 120 kilometri pe oră, dar şi în estul şi sud-estul ţării, unde se vor atinge 60 - 70 de kilometri pe oră", se arată în informarea ANM.
   
Meteorologii mai anunţă că, în prima parte a săptămânii care urmează, vremea se va răci accentuat, devenind geroasă în cursul nopţilor şi al dimineţilor în nordul, nord-estul şi centrul ţării, dar şi în zonele deluroase din celelalte regiuni.

Mai multe detalii despre vreme puteţi afla pe meteoplus.ro.
   

×
Subiecte în articol: ninsoare vant ANM ger vreme meteorologi
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close