Antena 3 Actualitate Iarna revine în România, iar ninsorile nu vor ocoli Capitala - VIDEO

Iarna revine în România, iar ninsorile nu vor ocoli Capitala - VIDEO

20 Mar 2020   •   16:08
Iarna revine în România, iar ninsorile nu vor ocoli Capitala - VIDEO
Sursa foto: Antena 3

Alina Şerban a intervenit prin telefon la Antena 3, unde a vorbit despre masa de aer rece care se va instala în următoarele zile pe teritoriul României.

''Într-adevăr, în acest weekend ne aşteptăm la o schimbare semnificativă în aspectul vremii, pornind de la aceste zile de primăvară, cu temperaturi ridicate şi vreme frumoasă în toată ţara. De sâmbătă seara şi parcursul zilei de duminică, un sistem frontal va traversa teritoriul ţării noastre şi va determina o răcire semnificativă a vremii, dar şi apariţia precipitaţiilor. Ele vor fi sâmbătă după amiază, noapte, în nord, centru, în nord-est.

La început, sub formă de ploaie, dar cu transformare rapidă în lapoviţă şi ninsoare. La început vor apărea ninsorile în zonele montane, apoi în Transilvania, iar de duminică noapte în partea sudică a teritoriului, inclusiv în zona Capitalei, unde la început vor fi precipitaţii sub formă de ploaie, dar cu transformare în ninsoare'', a spus Alina Şerban, meteorolog ANM.

Iarna revine în România, iar ninsorile nu vor ocoli Capitala

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close