Antena 3 CNN Actualitate Iarna s-a întors în mai multe zone din ţară. Vezi prognoza meteo

Iarna s-a întors în mai multe zone din ţară. Vezi prognoza meteo

Iarna s-a întors în mai multe zone din ţară. Vezi prognoza meteo
Sursa foto: Viscol
18 Mar 2009   •   12:51

În Pasul Tihuţa din Munţii Bârgăului a nins toată noaptea de marţi spre miercuri. Utilajele au făcut cu greu faţă viscolului, iar multe TIR-uri au rămas blocate în nămeţi.

Cea mai dificilă situaţie se înregistrează pe DN17, unde, din cauza zăpezii şi al viscolului puternic, şoferii au avut probleme.

Utilajele fac cu greu faţă viscolului. Doar trei maşini mai acţionează în zonă, pentru că administratorul drumului şi-a retras maşinile din zonă.

Circulaţia a fost îngreunată şi în Pasul Setref de pe Drumul Naţional 17 C care face legătura între judeţele Bistriţa Năsăud şi Maramureş, dar şi în Pasul Prislop de pe Drumul Naţional 18.

PROGNOZA METEO PENTRU JOI, 19 MARTIE:

În ţară, vremea va fi uşor mai rece decât în mod obişnuit la această dată.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 10 grade, iar cele minime între -9 şi 1 grad.

Cerul va fi temporar noros şi îndeosebi în cursul zilei vor cădea precipitaţii pe arii extinse în nord-vest, centru, sud-est şi local în celelalte regiuni.

Precipitaţiile vor fi mai ales sub formă de ninsoare în Maramureş, Transilvania, Moldova, îndeosebi ploaie în zonele joase din sudul ţării şi mixte în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în Dobrogea şi în zona montană înaltă.

În Bucureşti, vremea va fi uşor mai rece decât în mod normal pentru această dată. Cerul va mai prezenta unele înnorări în cursul zilei când trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă va fi de 7...8 grade, iar cea minimă de -4 ... -3 grade.

Presiunea atmosferică va creşte uşor.

Antena 3

×
Subiecte în articol: prognoza meteo viscol
Parteneri
1,5 milioane de angajați români ar putea avea salarii mai mici, din iulie
x close