Antena 3 CNN Actualitate Iarna se apropie cu paşi repezi. Românii încep să rezerve hoteluri şi pensiuni la munte

Iarna se apropie cu paşi repezi. Românii încep să rezerve hoteluri şi pensiuni la munte

Iarna se apropie cu paşi repezi. Românii încep să rezerve hoteluri şi pensiuni la munte
Sursa foto: Foto: infotravelromania.ro
de N.B.    |    22 Oct 2011   •   22:45

Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi. Încet-încet, în hoteluri şi pensiuni se simte miros de Crăciun. Nu-i de mirare: turiştii se bat pentru rezervări, de sărbători. Sunt la mare căutare pensiunile şi vilele ieftine din zonele de munte.

La Ampoiţa, turiştii vin sa petreacă vacanţa de Craciun şi Revelionul. Sunt trataţi ca la mama acasă: cu mâncare tradiţională, vinuri de casă şi muzică populară din zonă.

Şi preţul pare accesibil: pentru cinci zile variază între 500 şi 700 de euro de persoană. Nu sunt însă toate mesele incluse, aşa cum e la Rânca. Pentru aceeaşi sumă o persoană stă numai două zile. Dar are mâncare din belşug.

La pensiunile din Mărginimea Sibiului, telefoanele sună zilnic. Turişti din toată ţara se interesează de preţuri, iar unii îşi fac deja rezervări. Un pachet de trei nopţi de cazare porneşte de la 600 de lei şi ajunge la 800 de lei pentru patru nopţi.

La mare căutare e şi revelionul la Bîlea. Un bun prilej de distracţie. Până atunci însă, oaspeţii se pot baza pe o bătaie cu bulgări.

 


×
Subiecte în articol: iarnă pensiuni hoteluri sărbători munte
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close