Antena 3 CNN Actualitate Iarna se instalează în toată ţara. Temperatura a coborât sub 0 grade în unele zone

Iarna se instalează în toată ţara. Temperatura a coborât sub 0 grade în unele zone

Iarna se instalează în toată ţara. Temperatura a coborât sub 0 grade în unele zone
Sursa foto: Foto: Videonews
27 Oct 2010   •   20:31

În calendar e toamnă, dar din ce în ce mai mult iarna se apropie de noi. În zonele montane, temperaturile au coborât sub limita îngheţului şi, pentru a doua oară în acest an, a nins. În următoarele zile, avertizează meteorologii, vremea va fi extrem de rece.

Din noaptea aceasta, în mai toate zonele ţării, oamenii trebuie să fie pregătiţi pentru temperaturi de sub zero grade.  În toată ţara, românii au trecut la haine groase, pentru că temperaturile au scazut simţitor.

Încă de astăzi frigul a pus stăpânire pe mai toată ţara. Cel mai necruţător a fost în localităţile de munte. La Sinaia, Buşteni sau Azuga a burniţat pe timpul zilei, iar la peste 1800 de metri a căzut deja zăpada.

Aceeaşi situaţie o întâlnim şi în Braşov. În Poiană a nins timp de câteva ore. Frigul a fost motiv de bucurie doar pentru turişti.

Dar greul abia la noapte începe. Frigul va muşca din oameni. Cel mai frig va fi la Miercurea Ciuc, unde se vor înregistra minus nouă grade Celsius. În Braşov, Satu Mare sau Sfântu Gheorghe vor fi minus cinci. La Sibiu, minus patru, la Târgu Mureş, minus trei, iar la Baia Mare, minus un grad Celsius.

Veştile nu sunt deloc bune pentru perioada următoare. Ziua, termometrele vor arăta temperaturi de patru până la nouă grade.

Pentru informaţii complete despre avertizări şi starea vremii, accesaţi site-ul meteoplus.ro.

Iarna se apropie cu paşi repezi

×
Subiecte în articol: iarnă frig ninsoare meteo
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close