Antena 3 CNN Actualitate Iaşi. Îmbrânceli la întâlnirea deputatului PDL Daniel Oajdea cu alegătorii

Iaşi. Îmbrânceli la întâlnirea deputatului PDL Daniel Oajdea cu alegătorii

Iaşi. Îmbrânceli la întâlnirea deputatului PDL Daniel Oajdea cu alegătorii
Sursa foto: intalnire
13 Iun 2010   •   13:24




Consultări cu îmbrânceli la Iaşi. Deputatul PDL Daniel Oajdea şi-a chemat alegătorii să-i consulte cu privire la votul pe care el îl va da la moţiunea de cenzură. Spiritele s-au încins când oamenii au început să-şi spună nemulţumirile faţă de guvernul Boc. A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru a-i linişti pe cei nemulţumiţi.

Deputatul PDL Daniel Oajdea a organizat, duminică, la Iaşi o întâlnire cu alegătorii din colegiul său pentru a lua o decizie privind modul în care va vota la moţiunea de cenzură, iar la un moment dat a avut loc un conflict între participanţi, care s-au îmbrâncit, fiind nevoie de intervenţia Poliţiei, informează Mediafax.
La începutul întâlnirii, un bărbat i-a cerut deputatului, pe un ton vehement, să voteze moţiunea de cenzură, fapt care a generat nemulţumiri în sală.
Mai mulţi participanţi au mers la respectiva persoană şi s-a creat o busculadă, oamenii îmbrâncindu-se, iar pentru a-i linişti a fost necesară intervenţia poliţiştilor comunitari.
"Lumea e supărată. Au fopst persoane supărate că li se taie veniturile, iar unii, în loc să vorbească la microfon, au preferat să ţipe. Important este ca la final oamenii să poată vota în linişte şi să fie luată o decizie corectă", a declarat deputatul PDL Daniel Oajdea.
La întâlnire, care are loc la Cinematograful Dacia din colegiul în care a fost ales Oajdea, participă aproximativ 300 de persoane.
Daniel Oajdea declara, miercuri, că va decide cum va vota la moţiunea de cenzură a PSD după ce se va întâlni cu cetăţenii, duminică, în colegiul său din Iaşi, menţionând că se află "într-o dilemă".
Oajdea a spus că, pe de o parte, moţiunea de cenzură a PSD, la prima vedere, nu prezintă măsuri concrete, iar, pe de altă parte, Guvernul nu a venit cu măsuri complementare la cele de austeritate, "fără de care nu se poate ajunge la ieşirea din criză".
"Voi analiza în detaliu moţiunea de cenzură a PSD. La prima vedere, iniţiatorii moţiunii nu au măsuri concrete. Voi face o dezbatere în Colegiul meu din Iaşi cu cetăţenii, în urma căreia o să decid cum votez la moţiune", spunea Daniel Oajdea.
Deputatul PDL a precizat că îi va trimite o scrisoare deschisă premierului Emil Boc, în care îi va cere să prezinte, până la dezbaterea moţiunii de cenzură, "măsurile complementare" la cele de austeritate.
Daniel Oajdea declara, luni, că îşi menţine punctul de vedere şi, "în principiu", va vota moţiunea de cenzură dacă Guvernul nu a inclus printre amendamentele la legile austerităţii pe care şi le va asuma eliminarea reducerii salariilor şi pensiilor sub 1.000 de lei.
Dezbaterea moţiunii de cenzură în plenul Parlamentului şi votul asupra acesteia sunt programate pentru marţi

Antena3.ro

Foto: Antena 3

×
Subiecte în articol: PSD motiune de cenzura alegeri deputat Iași
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close