Antena 3 CNN Actualitate Iaşi. Numărul manifestanţilor a ajuns la 5000 - FOTO

Iaşi. Numărul manifestanţilor a ajuns la 5000 - FOTO

Iaşi. Numărul manifestanţilor a ajuns la 5000 - FOTO
Sursa foto: sursa: ziaruldeiasi.ro
04 Noi 2015   •   23:05

Numărul ieșenilor care au ieșit, miercuri seara, în stradă, în memoria victimelor incendiului de la Clubul Colectiv din București și pentru a protesta față de clasa politică a ajuns la aproximativ 5.000, după ce inițial numărul celor care s-au întâlnit în Piața Unirii a fost de câteva sute, transmite Agerpres.

După ce a străbătut străzile din centrul Iașiului, coloana de protestatari a mers în campusul studențesc Tudor Vladimirescu, al doilea campus ca mărime din țară, după Grozăvești. Fie că erau studenți, tineri sau persoane aflate la vârsta maturității, cu toții au scandat lozinci împotriva partidelor politice, au cerut "spitale în loc de catedrale", unii solicitând chiar demisia Patriarhului Daniel.
Peste 2 000 persoane au venit iniţial în Piața Unirii din Iași, pentru a-și arăta nemulțumirea față de clasa politică actuală.

Protestatarii s-au mobilizat pe site-urile de socializare, cu mesaje precum: "Mi se pare foarte important să se ceară un Guvern tehnocrat", "Ar trebui ca astăzi să dăm jos conducerea BOR", "Impozitarea averilor Bisericii!!!".



sursa: bzi.ro

×
Subiecte în articol: Proteste în România
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close