Antena 3 CNN Actualitate Iaşi. O fată de 15 ani a fost violată în ascensor

Iaşi. O fată de 15 ani a fost violată în ascensor

Iaşi. O fată de 15 ani a fost violată în ascensor
25 Ian 2011   •   22:32

O plimbare cu liftul s-a transformat în coşmarul vieţii ei. O fată de 15 ani din Iaşi a fost violată în ascensor. Pentru ca fata să nu ţipe, agresorul i-a ţinut permanent cuţitul la gît. Acum, poliţia este în alertă pentru că violatorul este liber.

Trebuia să fie o zi fără probleme. Adolescenta voia să-şi viziteze, luni după-amiază, o colegă. Grăbită, să-şi vadă prietenă, fata nu a observat că un bărbat o urmărea. Când a pus piciorul în lift era deja prea tarziu.

“Şi a întrebat-o: "Unde mergi domnişoară?" O zis că "La patru" şi "eu la 9". Şi la trei a blocat liftul. O scos un cuţitaş aşa şi i-a zis "Vrei să-ţi fac faţa asta frumoasă, să-ţi fac un model?" Şi fata a zis "Pentru ce?". "Să taci din gură, să nu zici nimic, să nu ţipi. A zis că a violat-o", povesteşte o vecină din bloc.

O oră a durat supliciul. Bărbatul a batjocorit-o şi apoi a fugit. Nimeni, însă, nu a auzit nimic. Politiştii încearcă acum să facă un portret robot al agresorului. Când va fi prins, bărbatul va fi acuzat de viol şi riscă sa stea până la 10 ani după gratii.

 


×
Subiecte în articol: viol Iași lift
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close