Antena 3 CNN Actualitate Iaşi. Orbit de gelozie, un bărbat l-a ucis pe posibilul amant al soţiei

Iaşi. Orbit de gelozie, un bărbat l-a ucis pe posibilul amant al soţiei

Iaşi. Orbit de gelozie, un bărbat l-a ucis pe posibilul amant al soţiei
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    14 Noi 2011   •   08:50
Un bărbat de 58 de ani a fost găsit mort chiar în poarta casei sale, duminică. Omul fusese bătut până şi-a dat ultima suflare în curtea unui vecin, iar oamenii legii spun că trupul bărbatului a fost cărat cu o roabă până în locul în care a fost găsit.

Incidentul a avut loc într-o localitate ieşeană, unde crima a destrămat un triunghi amoros de care ştia tot satul. Ameţit de alcool, un localnic şi-a amintit cum lumea vorbeşte că soţia-l înşeală. Aşa că şi-a omorât rivalul în bătaie şi a încercat să scape basma curată.

Între cei doi vecini, scandalurile se ţineau lanţ. Mai ales după ce omul ucis a fost părăsit de soţie. Oamenii din sat vorbeau că îşi bătea soţia, pentru că îl rodea gelozia.

De la vorbe grele, a trecut însă la lovituri. Ultima dintre ele a fost fatală pentru vecinul bărbatului. Când şi-a dat seama ce a făcut, bărbatul a încercat să scape de cadavru. Sau, mai cred anchetatorii, şi-ar fi rugat soţia să-l ajute să-şi ascundă fapta. Au aruncat trupul neînsufleţit al vecinului în poarta casei, unde l-a găsit un localnic.

Când au ajuns poliţiştii, agresorul şi soţia lui erau atât de beţi încât oamenii legii nu s-au putut înţelege cu ei.

Procurorul a decis sa aştepte efectuarea necropsiei înainte să ia vreo măsura împotriva principalilor suspecţi. Momentan, cei doi soţi sunt cercetaţi în libertate pentru omor calificat. 
 
 



×
Subiecte în articol: ucide amant sotie sot Iași bătaie gelozie
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close