Iaşi. Un bărbat acuzat că a violat-o pe fiica de 13 a concubinei sale a fost arestat

de G.S.    |    28 Iul 2012   •   19:45
Iaşi. Un bărbat acuzat că a violat-o pe fiica de 13 a concubinei sale a fost arestat Foto: dakshintimes.com

Un bărbat acuzat că a violat-o pe fiica în vârstă de 13 ani a concubinei sale, după ce ar fi ademenit-o că o scoate la o pizza într-un local din municipiul Iaşi, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, conform Mediafax.
   
Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, originar din localitatea Oraviţa, judeţul Caraş Severin, venise de câteva zile la Iaşi la rudele concubinei sale, aceasta din urmă fiind plecată la muncă în străinătate.
   
Femeia îşi lăsase fetiţa, în vârstă de 13 ani, în grija surorii sale.
   
Potrivit anchetatorilor, sub pretextul că o scoate în oraş la o pizza, bărbatul a ademenit-o pe copilă şi a dus-o pe malul râului Bahlui, unde a violat-o.
   
"Inculpatul a premeditat acţiunea întrucât a luat o pătură din casă. S-a oprit pe malul râului Bahlui, unde sub ameninţări că o va îneca a supus-o la un raport sexual", a declarat presei Carmina Pascal, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.
   
Potrivit acesteia, un ieşean care locuieşte în zonă a auzit ţipetele fetiţei şi a apelat la numărul de urgenţe 112.
   
În momentul în care au ajuns la faţa locului, poliţiştii l-au surprins pe bărbat dezbrăcat.
   
Fata le-a povestit anchetatorilor cum s-au desfăşurat faptele, în timp ce bărbatul a spus în timpul audierilor că fetiţa ar fi acceptat raportul sexual.
   
Bărbatul a fost mai întâi reţinut, iar sâmbătă judecătorii ieşeni au decis emiterea pe numele său a unui mandat de arestare, pentru 29 de zile.

x close