Antena 3 CNN Actualitate Iaşi. Un elev care urma să susţină bacalaureatul a ajuns la spital din cauza plantelor etnobotanice

Iaşi. Un elev care urma să susţină bacalaureatul a ajuns la spital din cauza plantelor etnobotanice

Iaşi. Un elev care urma să susţină bacalaureatul a ajuns la spital din cauza plantelor etnobotanice
02 Iul 2010   •   15:48

Un elev din Iaşi a ratat ultima probă a examenului de bacalaureat după ce i s-a făcut rău în curtea unităţii, întrucât a consumat produse etnobotanice, tânărul ajungând la spital pentru a doua oară în ultimele 24 de ore din cauza consumului acestor substanţe, informează Mediafax.

Tânărul, în vârstă de 18 ani, aştepta, vineri, în curtea liceului să intre în clădire pentru a susţine ultima probă de la bacalaureat, însă i s-a făcut rău după ce a consumat produse etnobotanice.

El a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul de Urgenţe din Iaşi, unde se află sub tratament.
"Liiceanul de 18 ani a ajuns în această dimineaţă la UPU în urma consumului de etnobotanice. Pacientul are agitaţie extremă, depersonalizare şi derealizare, tulburări respiratorii şi cardiace. Va rămâne internat la Toxicologie şi va beneficia de suport psihologic", a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, şeful UPU din cadrul Spitalului de Urgenţe din Iaşi.

El a precizat că acelaşi tânăr a ajuns şi joi la spital, tot în urma consumului de etnobotanice, medicii făcând eforturi pentru ca acesta să fie tratat rapid, astfel încât să se poate prezenta vineri la ultima probă a examenului de bacalaureat.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: etnobotanice spital elev plante medici
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close