Antena 3 CNN Actualitate Iaşi. Un tânăr şi-a atacat tatăl cu o drujbă, după ce a consumat etnobotanice

Iaşi. Un tânăr şi-a atacat tatăl cu o drujbă, după ce a consumat etnobotanice

Iaşi. Un tânăr şi-a atacat tatăl cu o drujbă, după ce a consumat etnobotanice
Sursa foto: Foto: Antena 3
22 Mai 2011   •   20:18

Un tânăr ieşean în vârstă de 21 de ani din comuna Miroslava a ajuns, duminică, la spital după ce, în urma consumului de etnobotanice şi-a atacat tatăl cu o drujbă, apoi a încercat acelaşi lucru şi cu personalul din ambulanţă şi poliţiştiim informează Mediafax.

Părinţii băiatului au chemat poliţia imediat ce acesta a devenit extrem de violent, la faţa locului sosind şi o ambulanţă pentru a-l transporta la spital de urgenţă. Potrivit medicilor, tânărul a continuat să se manifeste violent, atacându-i, tot cu drujba, atât pe angajaţii de pe ambulanţă, cât şi pe poliţişti.

Ulterior, ieşeanul a fost imobilizat şi transportat la secţia Copou a Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iaşi.

"A fost un caz foarte dificil, pentru că pacientul a continuat să fie agresiv şi când a ajuns la spital. Timp de trei ore s-a negociat cu el, de faţă cu Poliţia, pentru a i se putea acorda îngrijiri medicale. Tânărul avea tăieturi şi pe burtă, iar din câte am înţeles a avut tentative de suicid în ultima perioadă?, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, din cadrul secţiei Copou a spitalului ieşean, pentru sursa citată.

Acesta a adăugat că după ce i s-au acordat îngrijirile de urgenţă tânărul a fost transferat la Spitalul de psihitrie "Socola" din Iaşi.

Acesta este cel de-al doilea caz de acest gen petrecut la Iaşi în ultimele 24 de ore, după ce sâmbătă un alt tânăr, de 19 ani, fost atlet de performanţă, şi-a atacat părinţii cu o halteră, tot în urma consumului de etnobotanice.

 


×
Subiecte în articol: etnobotanice Iași drujba
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close