Antena 3 CNN Actualitate Iasi. Zeci de rromi au făcut scandal în spital pentru a le fi salvată ruda accidentată de o maşină (VIDEO)

Iasi. Zeci de rromi au făcut scandal în spital pentru a le fi salvată ruda accidentată de o maşină (VIDEO)

Iasi. Zeci de rromi au făcut scandal în spital pentru a le fi salvată ruda accidentată de o maşină (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Observator
20 Aug 2010   •   20:53

Zeci de rromi au luat cu asalt, joi seară, Unitatea de Primiri Urgenţe din Iaşi. S-au dezlănţuit în răcnete şi leşinuri după ruda lor lovită grav de o maşină. Furioşi, au încercuit targa cu care era dus bărbatul şi au început să zbiere la medici.

Rromii încercuiesc targa şi răcnesc la doctori să le salveze ruda. Una dintre femei nu mai poate şi cade din picioare. Îşi revine într-o secundă şi o ia de la capăt. Se dezlănţuie cu toţii asupra medicului de gardă.

Rromii sunt calmaţi doar un pic. Doctorul îi pune să aştepte veşti despre starea rudei lor în faţa Unităţii de Primiri Urgenţe. Dar rromii n-au stare. La câteva minute balamucul reizbucneşte.

Termină cu medicii, îşi varsă urletele şi pe cameramani.

După ce şi-au smuls părul din cap şi au urlat până la refuz după ruda lor, rromii s-au strâns în jurul medicului de gardă să îl asculte. Veştile, însă, îi fac să plece imediat la Spitalul de Neurochirurgie, acolo unde a fost transportat bărbatul. După câteva ore, însă, bărbatul a murit.



Observator

×
Subiecte în articol: rromi Iași spital medici scandal
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close