Antena 3 CNN Actualitate A fost identificată femeia moartă şi găsită recent pe Autostrada A1

A fost identificată femeia moartă şi găsită recent pe Autostrada A1

A fost identificată femeia moartă şi găsită recent pe Autostrada A1, descoperită pe un câmp din Dâmbovița.

de Georgiana Adam    |    09 Apr 2024   •   10:31

Din primele informaţii, este vorba despre o femeie din sectorul 6 al Capitalei şi care era dispărută de o lună de acasă.

Potrivit unor surse, indiciile din anchetă ar sugera că victima ar putea fi o femeie de aproximativ 38 de ani, din București, dată dispărută de sora ei, luna trecută.

Pe masa procurorilor au ajuns rezultatele preliminare ale necropsiei. De aici şi până la a descoperi cine a fost criminalul femeii, mai este doar un pas.

Anchetatorii au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere şi ar fi descoperit şi două maşini suspecte care au trecut prin zona în care a fost descoperit cadavrul. 

Principala ipoteză rămâne aceea că femeia a fost ucisă în altă parte, apoi trupul i-a fost abandonat pe câmp. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Vom vedea care sunt complicitățile, cooperările, conflictele și vom vedea, poate datorează cuiva, are de luat de undeva, a deranjat pe cineva, există motive de gelozie, de răzbunare, și în felul acesta se realizează suspecții rezonabili”, a explicat Tudorel Butoi, psiholog criminalist, la Antena 3 CNN.

Procurorii analizează și imaginile de pe camerele de supraveghere ridicate de polițiști, surprinse în ultimele 30 de zile, atât pe cele unde a fost găsit trupul neînsuflețit al femeii cât și pe cele din apropiere.

Aceștia încearcă să stabilească traseul suspectului. 

Pista pe care merg anchetatorii este că femeia a fost omorâtă în altă parte și mai apoi lăsată pe câmp de atacator și ascunsă printre vegetație.

Experții susțin că trupul neînsuflețit al femeii a fost tranșat pentru a fi mai greu de identificat de polițiști.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit în urmă cu patru zile pe un câmp din apropiere de Autostrada 1. Zeci de polițiști sunt implicați în această anchetă.


 

×
Subiecte în articol: femeie moarta autostrada A1
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close