Antena 3 CNN Actualitate Bărbat din Iaşi, obligat de instanță să ceară scuze public soției pe Facebook și WhatsApp și sa-i plătească o sumă uriașă

Bărbat din Iaşi, obligat de instanță să ceară scuze public soției pe Facebook și WhatsApp și sa-i plătească o sumă uriașă

Un bărbat din Iași este obligat de instanță să îi ceară scuze soției sale pe Facebook și pe WhatsApp, după ce judecătorii Tribunalului Iași au decis că acesta a încălcat dreptul femeii la onoare.

Bărbat din Iaşi, obligat de instanță să ceară scuze public soției pe Facebook și WhatsApp și sa-i plătească o sumă uriașă
Sursa foto: Pixabay
de Adelina Miron    |    14 Oct 2021   •   22:09

Femeia din Iași și-a dat fostul soț în judecată după ce bărbatul a trimis mesaje și imagini denigratoare în numele său pe rețelele de socializare.

Instanța a decis că pârâtul a încălcat dreptul reclamantei la onoare, demnitate, reputație, imagine și viață privată, astfel că este obligat să îi ceară acesteia scuze pe Facebook și pe WhatsApp și să-i plătească daune morale în valoare de 100.000 de euro:

„Instanța admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta Angelica Carp în contradictoriu cu pârâtul Constantin Carp, având ca obiect acțiune în constatare și pretenții – acordare de daune morale. Constată încălcarea dreptului reclamantei la onoare, demnitate, reputație, imagine și viață privată, prin trimiterea de mesaje și imagini denigratoare de către pârât în numele reclamantei, pe rețelele de socializare.

Obligă pârâtul să înceteze pe viitor încălcarea drepturilor nepatrimoniale ale reclamantei. Obligă pârâtul la scuze publice pe contul său de Facebook și WhatsApp. Obligă pârâtul la plata de daune morale în cuantum de 100.000 de euro. Respinge cererea de acordare de daune materiale”, au precizat magistrații ieșeni, potrivit BZI.

Sentința nu e definitivă și va putea fi fi contestată.
 

×
Subiecte în articol: Facebook instanta Iași sotie barbat
Parteneri
Şoferul din Baia Mare depistat cu 7 droguri şi-a recuperat permisul!
x close