Antena 3 CNN Actualitate Igaş: Am cerut şefilor de arme mai multă implicare, mai multă fermitate. 8.700 de oameni au protestat duminică, în ţară

Igaş: Am cerut şefilor de arme mai multă implicare, mai multă fermitate. 8.700 de oameni au protestat duminică, în ţară

Igaş: Am cerut şefilor de arme mai multă implicare, mai multă fermitate. 8.700 de oameni au protestat duminică, în ţară
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    16 Ian 2012   •   14:38

Ministrul de Interne, Traian Igaş, a anunţat, le-a cerut, luni, "şefilor de arme" din Ministerul Administraţiei şi Internelor care gestionează protestele să acţioneze cu "mai multă implicare, mai multă fermitate".

Igaş a apreciat activitatea jandarmilor care au asigurat ordinea la protestele din toată ţara, de duminică, aproximativ 2.000 potrivit acestuia.

Acesta a mai precizat că la protestele de duminică, din cele 38 de oraşe ale ţării unde au fost organizate astfel de mitinguri, au participat, potrivit statisticilor ministerului, 8.700 de cetăţeni.

"Cer celor care invită anumite grupări, anumite găşti de cartier la aceste proteste să-şi asume o mare responsabilitate", a mai spus Igaş.

Ministrul a făcut la rândul lui un apel la respectarea legii.

"Legea se impune a fi respectată şi nu se negociază pentru a fi respectată. Nu putem să lăsăm ca un număr restrâns de oameni să bulverseze activităţile la nivel naţional şi cred că opinia publică nu e de acord cu aceste manifestări", a mai spus ministrul Igaş.

Iată principalele declaraţii ale ministrului de Interne, Traian Igaş

×
Subiecte în articol: proteste Traian Igas MAI implicare
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close