Antena 3 CNN Actualitate Igaş, ameninţat cu protestele chiar de POLIŢIŞTI. Vor ieşi în stradă dacă nu li se rezolvă problemele salariale

Igaş, ameninţat cu protestele chiar de POLIŢIŞTI. Vor ieşi în stradă dacă nu li se rezolvă problemele salariale

Igaş, ameninţat cu protestele chiar de POLIŢIŞTI. Vor ieşi în stradă dacă nu li se rezolvă problemele salariale
Sursa foto: Foto: Antena3
de O.P.    |    16 Ian 2012   •   13:29

Sindicatele din poliţie ameninţă cu proteste, dacă în această săptămână, ministrul Traian Igaş nu stabileste o întâlnire pentru rezolvarea problemelor legate de drepturile salariale şi condiţiile de muncă.

Sindicatul "Pro Lex" precizează, luni, într-o adresă către ministrul Administraţiei şi Internelor, ca are în vedere proteste de stradă, dacă în săptămâna 16-20 ianuarie, nu li se soluţionează o serie de revendicări.

Poliţiştii cer acordarea restanţelor la drepturile salariale şi la norma de echipament, acordarea sporului de confidenţialitate pentru promoţia 2009, încadrarea agenţilor de poliţie cu studii superioare în clasele de salarizare corespunzătoare studiilor, reţinerea cotizaţiei sindicale pe ştatul de plată şi efectuarea deducerii acesteia din impozitul pe venit, potrivit adresei către ministru.

"Pro Lex", împreună cu alte trei sindicate ale poliţiştilor au solicitat o întrevedere ministrului pe aceste probleme din 22 decembrie anul trecut, fără a primi un răspuns, scrie Mediafax.




×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close