Antena 3 CNN Actualitate Igaş nu comentează cazul de mită de la MAI: Imaginea ministerului a avut de suferit în ultima perioadă

Igaş nu comentează cazul de mită de la MAI: Imaginea ministerului a avut de suferit în ultima perioadă

Igaş nu comentează cazul de mită de la MAI: Imaginea ministerului a avut de suferit în ultima perioadă
Sursa foto: Foto: Mediafax
20 Noi 2010   •   12:01

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, nu a dorit să comenteze, sâmbătă, cazul de mită de la MAI, susţinând că, în ultima perioadă, imaginea MAI a avut de suferit, informează Agerpres.
   
„Este o acţiune a Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi DNA-ul va trebui să vină să ne spună care este rezultatul acestei acţiuni. Nu este o acţiune a ministerului meu şi, ca atare, nu vreau să o comentez, pentru că nu ţine de ministerul meu acest comentariu. Imaginea MAI a avut de suferit în ultima perioadă, dar noi va trebui să încercăm să recuperăm ce s-a pierdut şi mă interesează acest lucru“, a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Zalău, Traian Igaş.
   
Pe de altă parte, întrebat despre o posibilă demisie de onoare a şefului IPJ Neamţ, ministrul a spus că nu are cunoştinţă despre aşa ceva, susţinând însă că „sunt puţini oameni de onoare în această ţară.“
   
Traian Igaş va participa, sâmbătă, la alegerea noii structuri de conducere a filialei judeţene a PDL Sălaj, alături de secretarul general al PDL Vasile Blaga, vicepreşedinţii Gheorghe Flutur şi Ioan Oltean şi primarul Aradului, Gheorghe Falcă.

×
Subiecte în articol: Traian Igas MAI Ministerul de Interne mita DNA
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close