Antena 3 Actualitate Igaş: Situaţia economică nu permite plata salariilor compensatorii pentru concediaţii din MAI

Igaş: Situaţia economică nu permite plata salariilor compensatorii pentru concediaţii din MAI

08 Iun 2011   •   14:13
Igaş: Situaţia economică nu permite plata salariilor compensatorii pentru concediaţii din MAI
Sursa foto: Foto: Intact Images

Ministrul de Interne Traian Igaş, a declarat, miercuri, la Senat, că angajaţii din minister care vor fi disponibilizaţi nu vor primi salarii compensatorii, deoarece situaţia economică nu o permite, informează Mediafax.

Acesta adăugat că disponibilizaţii din MAI vor primi exact aceleaşi ajutoare sociale ca orice angajat care îşi pierde locul de muncă.Mai mult decât atât, Igaş a adăugat că cei care urmează să fie disponibilizăţi vor beneficia de cursuri de reconversie profesională.

"Nu putem vorbi în acest moment de salarii compensatorii, pentru că situaţia economică nu ne permite", a afirmat ministrul Traian Igaş.

Ministrul, împreună cu şefii de structuri din MAI au fost audiaţi, miercuri, la Comisia de apărare din Camera Deputaţilor în legătură cu scandalul în care a fost implicat fostul secretar general al instituţiei Laurenţiu Mironescu, dar şi în legătură cu norma de hrană, cu restructurarea ministerului şi cu aderarea la Spaţiul Schengen.

Rraian Igaş, a declarat, miercuri, după audierea sa în Comisia de apărare, că 10.000 de angajaţi din MAI vor fi disponibilizaţi în următoarele două luni, inclusiv o mare parte din Aparatul Central.

 


   

×
Subiecte în articol: Traian Igas salarii compensatorii

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close