Antena 3 CNN Actualitate Igaş: Voi reorganiza Poliţia. În loc să găsim poliţistul pe stradă, îi găsim pe sub un birou

Igaş: Voi reorganiza Poliţia. În loc să găsim poliţistul pe stradă, îi găsim pe sub un birou

Igaş: Voi reorganiza Poliţia. În loc să găsim poliţistul pe stradă, îi găsim pe sub un birou
Sursa foto: Foto: Intact Images
16 Dec 2010   •   19:23

Poliţia Română va trece printr-o perioadă de restructurări, atât în râdnul poliţiştilor, cât şi al jandarmilor. Ministrul de Interne, Traian Igaş, a declarat, joi, că vrea ca poliţistul să fie în stradă şi să nu se mai ascundă în birou.

"În perioada următoare voi trece la o reorganizare a Poliţiei, chiar la o restructurare", a afirmat Igaş, la dezbaterea bugetului MAI în comisiile parlamentare de administraţie.

"Suntem peste norma europeană în privinţa numărului poliţiştilor. Nu suntem destul de bine organizaţi. În loc să găsim poliţistul pe stradă, îi găsim pe sub un birou", le-a spus Igaş parlamentarilor.

Ministrul a mai declarat că va rezolva această situaţie, dar are nevoie de timp, adăugând că face în prezent o evaluare a acestei situaţii şi că, până la sfârşitul anului, va spune public care sunt propunerile pe această temă.

"Încă facem evaluări, sper ca până la sfârşitul anului să fie definitivată, dar, până atunci, nu aş vrea să fac alte comentarii. Facem evaluări în privinţa realocării unor angajaţi din MAI. Este posibil să avem oameni care să plece din minister. Nu pot să dau o cifră pentru că nu am finalizat evaluarea", a mai precizat Igaş.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că, spre deosebire de alte instituţii, ministerele Finanţelor şi Internelor nu s-au restructurat, menţionând că de la anul trebuie să aibă loc acest proces.

Igaş, despre restructurările din MAI

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close