x close

Igaş vrea să demonstreze că bancurile cu poliţişti sunt adevărate. A pus trupele MAI să sărbătorească 1 Decembrie pe 30 noiembrie

de D.D.    |    01 Dec 2011   •   13:27
Igaş vrea să demonstreze că bancurile cu poliţişti sunt adevărate. A pus trupele MAI să sărbătorească 1 Decembrie pe 30 noiembrie 407 Foto: Agerpres

Avem motive să facem alte bancuri cu poliţişti. Ministrul Traian Igaş a pus trupele MAI să sărbătorească 1 Decembrie pe 30 noiembrie.

Se pare că ministrul de Interne, Traian Igaş, vrea cu orice preţ să schimbe istoria. La Arad, trupele MAI ale ministrului au fost puse să sărbătorească în avans Ziua Naţională a României, adică pe 30 noiembrie.

Pentru că poate, ministrul Igaş a făcut tot acest aranjament cu ajutorul Primăriei din Arad, condusă de pedelistul Gheorghe Falcă. Şi asta pentru ca ministrul să nu lipsească astăzi de la festivităţile de la Alba Iulia.

Şi nu era de ajuns că ministrul a ţinut morţiş să sărbătorească 1 decembrie mai devreme, dar i-a pus pe angajaţii MAI să defileze seara, pe întuneric.

La defilare au participat aproximativ 400 de angajaţi ai structurilor teritoriale ale Ministerului de Interne din judeţul Arad.


Citeşte mai multe despre:

Traian Igas Ziua Nationala a Romaniei parada MAI
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati