Antena 3 CNN Actualitate Igiena politicienilor ne ustură la buzunare! Cât a plătit RAAPPS pentru curăţenia imobilelor demnitarilor

Igiena politicienilor ne ustură la buzunare! Cât a plătit RAAPPS pentru curăţenia imobilelor demnitarilor

Igiena politicienilor ne ustură la buzunare! Cât a plătit RAAPPS pentru curăţenia imobilelor demnitarilor
10 Oct 2014   •   14:49

RAAPPS a plătit anul acesta jumătate de milion de lei pentru curăţenia din imobilele destinate demnitarilor şi pentru produse de uz caznic. Astfel, Regia a scos la licitaţie contracte de achiziţie pentru 20 de mii de suluri de hârtie igienică, mături, cremă de pantofi, odorizante de baie şi torţe de bambus.

Instituţia a dat banii pe mături, insecticide, detergenţi şi naftalină pentru vilele de la Neptun şi Sinaia, dar şi pentru imobilele din Bucureşti. Regia a mai achiziţionat aproape 20 000 de suluri de hârtie igienică, precum şi torţe din bambus, dar şi cremă pentru pantofii demnitarilor. De asemenea, pentru vilele din Sinaia şi Neptun au fost cumpărate lacuri şi vopsele în valoare de aproximativ 120 000 de lei.

Deşi RAAPPS a înregistrat pierderi de 60 de milioane de lei doar anul trecut, investiţiile în renovarea şi dotarea vilelor de protocol au depăşit suma de 12 milioane de lei, sumă la care se adaugă şi cheltuielile de exploatare. Doar pentru complexul de la Neptun se consumă peste un milion de lei anual pentru căldură şi încălzirea apei din piscină.

RAAPPS a început şi procesul de consolidare şi modernizare a Sălii Palatului. Pentru acest obiectiv au fost scoase la licitaţie două contracte publice în valoare de 4 milioane de lei.

×
Subiecte în articol: RAAPPS politicieni
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close