Antena 3 CNN Actualitate IGP: Berbeceanu ne-a informat din iulie despre posibile fapte de corupţie. Parchetul şi DNA anchetează acuzaţiile lansate de şeful de la Crimă Organizată Alba

IGP: Berbeceanu ne-a informat din iulie despre posibile fapte de corupţie. Parchetul şi DNA anchetează acuzaţiile lansate de şeful de la Crimă Organizată Alba

IGP: Berbeceanu ne-a informat din iulie despre posibile fapte de corupţie. Parchetul şi DNA anchetează acuzaţiile lansate de şeful de la Crimă Organizată Alba
Sursa foto: Foto:Agerpres
24 Oct 2013   •   14:10

Parchetul general şi DNA anchetează acuzaţiile grave lansate de şeful de la Combaterea Crimei Organizate Alba, Traian Berbeceanu. Într-un răspuns la o solicitare făcută de Antena 3, Poliţia Română spune că Berbeceanu a înaintat şefilor un raport în care vorbea despre posibile fapte de corupţie, la începutul lunii iunie.

Curtea de Apel Alba Iulia decide la această oră dacă îl arestează sau nu pe Berbeceanu, reţinut aseară pentru favorizarea unei grupări de evazionişti.

Şeful de la Crimă Organizată Alba, Traian Berbeceanu, a fost deja reţinut pentru 24 de ore în dosarul în care este urmărit penal pentru favorizarea unei grupări de evazionişti.

Într-o scrisoare pe care i-a lăsat-o unui om de încredere înainte de a fi ridicat, Traian Berbeceanu susţine însă că se desfăşoară o acţiune mârşava de mari proporţii la adresa poliţiştilor de la crimă organizată şi acuză procurorii DIICOT şi serviciile secrete că i-au înscenat dosarul.

Vezi AICI scrisoarea lui Traian Berbeceanu.

Procurorii DIICOT au făcut, miercuri, 11 percheziţii în judeţele Alba şi Hunedoara, la locuinţele unor persoane suspectate de evaziune fiscală cu produse petroliere de peste 3,5 milioane de lei, într-un dosar în care este cercetat şi şeful BCCO Alba Iulia, fiind acuzat că a sprijinit grupul infracţional.


×
Subiecte în articol: Traian berbeceanu
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close