Antena 3 CNN Actualitate IGPR dispune măsuri speciale de monitorizare a traficului în Bucureşti şi Constanţa pentru luni

IGPR dispune măsuri speciale de monitorizare a traficului în Bucureşti şi Constanţa pentru luni

IGPR dispune măsuri speciale de monitorizare a traficului în Bucureşti şi Constanţa pentru luni
Sursa foto: Foto: Mediafax
03 Iun 2012   •   17:49

Traficul rutier în jurul Capitalei şi în judeţul Constanţa, respectiv ieşirea spre autostrada A2, vor fi monitorizate, luni, de două elicoptere ale Inspectoratului General de Aviaţie din Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI), potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).  
   
La sol, circulaţia va fi supraveghetată, şi în ultima zi a minivacanţei de Rusalii, de peste 2.100 de poliţişti de la Rutieră, care se vor afla pe drumurile naţionale şi pe autostrăzi, acordând o atenţie deosebită arterelor ce converg dinspre litoral, precum şi tronsonului Bucureşti - Valea Prahovei, precizează sursa citată.
   
Poliţiştii vor folosi peste 430 aparate de monitorizare a traficului, urmărind în special prevenirea şi combaterea excesului de viteză. Vor fi vizaţi, de asemenea, şoferii care se urcă la volan după ce au consumat alcool.
   
Sâmbătă, peste 2.300 de şoferi au sancţionaţi pentru depăşirea vitezei legale, iar patru s-au ales cu dosar penal pentru că s-au urcat la volan după ce au consumat alcool, potrivit datelor centralizate de Poliţia Rutieră.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close