Antena 3 Actualitate Ilan Laufer a primit o nouă funcție în PSD. Ce post va avea fostul ministru pentru Mediul de Afaceri

Ilan Laufer a primit o nouă funcție în PSD. Ce post va avea fostul ministru pentru Mediul de Afaceri

02 Apr 2019   •   23:59
Ilan Laufer a primit o nouă funcție în PSD. Ce post va avea fostul ministru pentru Mediul de Afaceri

Ilan Laufer, fost ministru pentru Mediul de Afaceri în guvernul Tudose, a fost ales președintele PSD, Organizația SUA. 

"Această puternică organizaţie, care are de azi un preşedinte cu o notorietate incontestabilă, precum Ilan Laufer, vine în contextul în care, preşedintele PSD Diaspora, Lilla Debelka, a reuşit o reorganizare puternică a filialelor din afara graniţelor ţării", se arată într-un comunicat de presă al PSD Diaspora. 

"Avem o responsabilitate mare în toate statele din lume, de aceea ne bucurăm să îl avem în calitate de coordonator pe domnul Ilan Laufer, care sunt convinsă că va aduce un plus de valoare organizaţiei SUA şi va întări relaţiile transatlantice. E nevoie de multă muncă, de construcţie de proiecte, care să contribuie la dezvoltarea organizaţiilor din diaspora. Problemele le ştim cu toţii, dar noi ne angajăm să venim cu soluţii, care să devină realitate".

"Împreună cu echipele din toate colţurile lumii, reprezentanţii PSD Diaspora au reuşit, ca prim pas, să comunice frecvent, să comunice onest şi deschis, simţindu-se astfel un val de implicări în politica PSD de peste hotare", a declarat preşedinta PSD Diaspora, Lilla Debelka.
 

×
Subiecte în articol: ilan laufer functie

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close