Antena 3 Actualitate Ilan Laufer, la "Daily Income": Sunt semnale că genul asta de spectacol politic, în complicitate cu SRI, nu face decât să înfrâneze România

Ilan Laufer, la "Daily Income": Sunt semnale că genul asta de spectacol politic, în complicitate cu SRI, nu face decât să înfrâneze România

11 Feb 2015   •   10:08

Antreprenorul Ilan Laufer a comentat din perspectivă economică, în ediţia de miercuri a emisiunii "Daily Income", scandalul iscat în urma declaraţiilor acuzatoare ale Elenei Udrea la adresa şefului interimar al SRI.

Laufer a arătat că există "multe semnale că genul asta de spectacol politic, în complicitate cu SRI, cu grave acuzaţii la vârful DNA, nu face decât să înfrâneze România, într-un an care şi aşa se anunţa că va fi destul de dificil".

"După câte am putut observa în utlimele luni de zile, vedem că anumiţi inculpaţi intră cu anumite capete de acuzare şi ies cu altele, după audieri. Asta înseamnă că ceva se întâmplă acolo. Se negociază intens. (...) Lucrul asta e la limita legii", a declarat Ilan Laufer.

"Cu siguranţă acest lucru afectează foarte grav imaginea ţării noastre şi îi descurajează foarte mult pe acei investitori care doresc să vină în România", a mai spus Ilan Laufer.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close