Antena 3 Actualitate Bragadiru și comuna Chiajna vor ieşi din carantină de la ora 22:00

Bragadiru și comuna Chiajna vor ieşi din carantină de la ora 22:00

de Iulia Gorgorin    |    08 Ian 2021   •   19:45
Bragadiru și comuna Chiajna vor ieşi din carantină de la ora 22:00
Sursa foto: Hepta

Oorașul Bragadiru și comuna Chiajna vor ieşi din carantină, începând de vineri seara de la ora 22:00. Anunțul a fost făcut de Prefectura Ilfov.

„În urma evaluării analizelor de risc ale comunităților din orașul Bragadiru și comuna Chiajna, județul Ilfov, înaintate de către DSP Ilfov Institutului Național de Sănătate Publică – Centrul Național de Supraveghere și Control a Bolilor Transmisibile, pe baza procedurii de avizare/ridicare a carantinei zonale existentă la nivelul INSP-CNSCBT, a fost avizată ridicarea carantinei zonale pentru orașul Bragadiru și comuna Chiajna, județul Ilfov, începând cu data de 08.01.2021, ora 22.00”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Ilfov.

Autoritățile anunță că în cele două localități intră în vigoare prevederile unei decizii a CJSU Ilfov, de la începutul anului, care fac referire la întregul județ. Conform acesteia, sunt interzise activitatea cu publicul a restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc și a activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte.

Reprezentanții Prefecturii susțin că deși rata incidenței COVID-19 la 1000 de locuitori a avut un trend descrescător în ultimele 7 zile în ambele localități, rata de infectare se menține ridicată, aceasta fiind vineri de 5,55/1000 locuitori în orașul Bragadiru și 3,50/1000 locuitori în comuna Chiajna.

×
Subiecte în articol: carantină Bragadiru Chiajna Ilfov
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close