Antena 3 CNN Actualitate Bragadiru și comuna Chiajna vor ieşi din carantină de la ora 22:00

Bragadiru și comuna Chiajna vor ieşi din carantină de la ora 22:00

Oorașul Bragadiru și comuna Chiajna vor ieşi din carantină, începând de vineri seara de la ora 22:00. Anunțul a fost făcut de Prefectura Ilfov.

Bragadiru și comuna Chiajna vor ieşi din carantină de la ora 22:00
Sursa foto: Hepta
de Iulia Gorgorin    |    08 Ian 2021   •   19:45

„În urma evaluării analizelor de risc ale comunităților din orașul Bragadiru și comuna Chiajna, județul Ilfov, înaintate de către DSP Ilfov Institutului Național de Sănătate Publică – Centrul Național de Supraveghere și Control a Bolilor Transmisibile, pe baza procedurii de avizare/ridicare a carantinei zonale existentă la nivelul INSP-CNSCBT, a fost avizată ridicarea carantinei zonale pentru orașul Bragadiru și comuna Chiajna, județul Ilfov, începând cu data de 08.01.2021, ora 22.00”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Ilfov.

Autoritățile anunță că în cele două localități intră în vigoare prevederile unei decizii a CJSU Ilfov, de la începutul anului, care fac referire la întregul județ. Conform acesteia, sunt interzise activitatea cu publicul a restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc și a activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte.

Reprezentanții Prefecturii susțin că deși rata incidenței COVID-19 la 1000 de locuitori a avut un trend descrescător în ultimele 7 zile în ambele localități, rata de infectare se menține ridicată, aceasta fiind vineri de 5,55/1000 locuitori în orașul Bragadiru și 3,50/1000 locuitori în comuna Chiajna.

×
Subiecte în articol: carantină Bragadiru Chiajna Ilfov
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close