Antena 3 CNN Actualitate DSP Ilfov anunţă o nouă incidenţă COVID: 6,89, în loc de 3,41. "A fost o eroare a sistemului informatic"

DSP Ilfov anunţă o nouă incidenţă COVID: 6,89, în loc de 3,41. "A fost o eroare a sistemului informatic"

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Ilfov anunță că, duminică, a fost identificată o eroare în programul informativ utilizat la calculul incidenței, astfel că aceasta este de 6.89, nu de 3,41 cum a fost anunțată de Grupul de Comunicare Strategică.

DSP Ilfov anunţă o nouă incidenţă COVID: 6,89, în loc de 3,41. "A fost o eroare a sistemului informatic"
de Gabriel Dano    |    29 Noi 2020   •   21:10

Datele introduse în baza DSP Ilfov au fost verificate duminică, ca urmare a constatării scăderii incidenței cazurilor de Covid.

„În urma verificării efectuate s-a constatat existența unei erori în programul informatic utilizat la calculul incidenței, care a fost remediată în cursul zilei. După recalcularea datelor, se constată că incidența la nivelul județului Ilfov este de 6,89 cazuri la 1.000 de locuitori”, a transmis DSP Ilfov.

Anterior, duminică, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat pentru județul Ilfov o incidență de 3,41 la mia de locuitori.

Amintim că localităţile ilfovene Corbeanca, Dobroești, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni și Popești Leordeni sunt în carantină, din 21 noiembrie, pentru o perioadă de 14 zile. De asemenea, din 20 noiembrie, sunt în carantină Bragadiru şi Chiajna, iar localităţile Clinceni şi Berceni - din 19 noiembrie.

 

 

×
Subiecte în articol: DSP Ilfov COVID-19
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Top 5 prezidențiabili 2024. Cele mai vehiculate nume pentru Cotroceni
x close