Antena 3 CNN Actualitate Ilie Năstase, mesaj la moartea lui Ivan Patzaichin: ”Doi metri pătrați nu se găsesc pentru cineva care a făcut cinste acestei țări?”

Ilie Năstase, mesaj la moartea lui Ivan Patzaichin: ”Doi metri pătrați nu se găsesc pentru cineva care a făcut cinste acestei țări?”

Fostul tenisman Ilie Năstase a transmis un mesaj despre Ivan Patzaichin, după ce marele canoist a murit astăzi, la 71 de ani.

Ilie Năstase, mesaj la moartea lui Ivan Patzaichin: ”Doi metri pătrați nu se găsesc pentru cineva care a făcut cinste acestei țări?”
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Sep 2021   •   16:06

Ilie Năstase consideră că Ivan patzaichin merită o statuie și critică autoritățile că nu au făcut până acum acest lucru.

„Era un om deosebit, un om bun. Era foarte simplu, nu vorbea de perfomanțele lui, care sunt extraordinare. (...) Vreau să-i felicit pe cei de la Dinamo că i-au făcut această statuie. Eu aș pune această statuia la Charles de Gaulle, unde intră toată ziua mulți copii, să vadă cine a fost Patzaichin. Doi metri pătrați nu se găsesc pentru cineva care a făcut cinste acestei țări? Dacă nu îi făcea Dinamo, cei de astăzi nu îi făceau statuie lui Patzaichin. Eu mi-am făcut și statuie și muzeu, nu găsesc niște metri pătrați unde să o pun.”, a declarat Ilie Năstase la Antena 3.

Și Toma Simionov, fost campion olimpic și mondial, alături de care Ivan Patzaichin a câștigat multe Olimpiade, a transmis un mesaj la moartea bunului său prieten și coleg:

„Condoleanțe doamnei Georgiana, Ilonei, fetei. Nici nu vreau să mă gândesc prin ce trec ele acum. Sunt dat peste cap, nu am cuvinte. Îmi pare rău că partea Federației a fost mai rece cu el, dar nu vreau să intru în detalii. Cu el am câștigat Moscova '80 Olimpiada, 84 Los Angeles și între ele trei mondiale '81, '82, '83. A fost ca un frate mai mare.”, a povestit Toma Simionov pentru Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: Ivan Patzaichin Ilie Nastase
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close