Antena 3 Actualitate Ilie Năstase: Nu pot să mă identific cu un alt popor. Că am stat 30 de ani în Paris, pentru mine nu contează

Ilie Năstase: Nu pot să mă identific cu un alt popor. Că am stat 30 de ani în Paris, pentru mine nu contează

30 Noi 2012   •   22:44
Ilie Năstase: Nu pot să mă identific cu un alt popor. Că am stat 30 de ani în Paris, pentru mine nu contează
Sursa foto: Foto: Antena 3

Legenda tenisului românesc, Ilie Năstase, a vorbit în ediţia de vineri seară a emisiunii "Vorbe grele" de la Antena 3 despre anii de glorie care i-au făcut numele sinonim cu definiţia sportului alb.

Ilie Năstase, cel mai talentat tenismen din România, vorbeşte cu modestie despre titlurile câştigate, subliniind că nu îşi doreşte să devină "prizonierul amintirilor".

Bucureştean get-beget, Năstase a mărturisit că, atunci când s-a apucat de tenis, s-a gândit să facă performanţă, nu bani. "Banii au venit mai târziu", mărturiseşte celebrul tenisman, care a fost astfel ferit de impactul gloriei şi al banilor mulţi care vin peste un copil dintr-o ţară săracă.

Întrebat despre momentul candidaturii sale la Primăria Capitalei, din 1996, Nasty, aşa cum mai este poreclit, a declarat că el venise "ca un gospodar" căruia îi plăcea curăţenia.

"Eu am venit ca un gospodar. Mie îmi place curăţenia. Eu îmi propusesem să curăt Bucureştiul. Atât", mărturiseşte Ilie Năstase, adăugând că nu a putut face promisiuni şi poate de aceea a pierdut alegerile.

Despre motivul pentru care s-a întors în România, Ilie Năstase a declarat că eu nu se poate identifica cu un alt popor.

"Eu nu pot să mă identific cu un alt popor. Că am stat 30 de ani în Paris, că am înţeles limba, pentru mine nu contează" a spus acesta.


VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII VORBE GRELE DE LA ANTENA 3×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close