Antena 3 Actualitate Ilie Sârbu: Unde a cumpărat Băsescu, "toată lumea care a avut teren e decedată"

Ilie Sârbu: Unde a cumpărat Băsescu, "toată lumea care a avut teren e decedată"

de S.T.    |    04 Dec 2013   •   19:05
Ilie Sârbu: Unde a cumpărat Băsescu, "toată lumea care a avut teren e decedată"
Sursa foto: Foto: Antena 3

Ilie Sârbu spune că unul dintre lucrurile pe care comisia specială trebuie să le verifice este "coincidenţa" ca atât de mulţi proprietari să fi fost de acord să-şi dea terenurile italianului de la care a cumpărat, apoi, Ioana Băsescu.

Liderul senatorilor PSD spune că se folosesc de obicei metode de constrângere a micilor proprietari.

"M-am uitat pe un tabel, pentru mine e un lucru aproape incredibil: toţi sunt defuncţi. S-au împroprietărit prin urmaşi, mulţi prin primari, prin soţia primarului. Asta nu înseamnă că s-a şi încălcat legea, dar e suspectă situaţia asta într-o comună, toată lumea care a avut teren acolo e decedată. Nu s-a mai întâmplat", a declarat Sârbu.

"Se mai spune şi altceva, nu am argumente, eu vă spun ca mod, fiindcă m-aţi întrebat cum se procedează în general. Li se spune dacă nu accepţi aici o să-ţi dăm nu ştiu unde sau nu-ţi mai dăm (...). Dar astea-s lucruri care trebuie verificate...ăsta-i sensul comisiei, de fapt", a mai spus liderul senatorilor PSD.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close