Antena 3 CNN Actualitate Anchetatorii au aflat cine i-a antamat pe criminalii lui Adrian Kreiner | Unul dintre ei a părăsit deja țara

Anchetatorii au aflat cine i-a antamat pe criminalii lui Adrian Kreiner | Unul dintre ei a părăsit deja țara

Anchetatorii au descoperit cine i-a antamat pe cei trei indivizi care l-au bătut de omul de afaceri, Adrian Kreiner, până l-au ucis.

de Andreea Borboros    |    16 Noi 2023   •   12:28

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Antena 3 CNN că, Ilie Sitaru, bărbatul care a fost reținut ieri de polițiști, ar fi fost chiar cel care i-a antamat pe cei trei în acest caz. Anchetatorii încearcă să afle acum la comanda cui ar fi făcut acest lucru, în condițiile în care, în urma declarațiilor, nu reiese că acesta ar fi avut vreo legătură cu victima.

Așadar, Ilie Sitaru ar fi fost cel care le-a dat pontul, dar și cel care l-ar fi ajutat pe unul dintre atacatori să fugă din țară. Din primele informații, acesta ar fi plecat spre Germania. În trecut, individul ar fi locuit în Belgia, unde ar fi dat mai multe spargeri.  

Citește și: Au fost identificaţi criminalii lui Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu omorât în propria casă

Există informații potrivit cărora și ceilalți doi atacatori au părăsit țara, însă nu există încă dovezi în acest sens.  

Cu trei zile înainte de crimă, camerele de supraveghere montate pe străzile din Sibiu l-au surprins pe Ilie Sitariu într-un autoturism care aparține patronului concubinei lui, chiar cel la care au ajuns și ceasurile furate de la Adrian Kreiner, alături de suspectul identificat după ADN, dar și de concubina lui.

×
Subiecte în articol: Adrian Kreiner Sibiu
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close