Antena 3 CNN Actualitate Imagine lamentabilă a României în străinătate. Ce sunt şcoţienii sfătuiţi să facă când vin la noi în ţară

Imagine lamentabilă a României în străinătate. Ce sunt şcoţienii sfătuiţi să facă când vin la noi în ţară

Imagine lamentabilă a României în străinătate. Ce sunt şcoţienii sfătuiţi să facă când vin la noi în ţară
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Iul 2015   •   14:10

Sute de suporteri scoţieni ai echipei Inverness vor ajunge în România pentru a-şi susţine echipa în meciul cu Astra Giurgiu din preliminariile Europa League. Oficialii clubului Inverness le-au oferit scoţienilor care urmează să vină în ţara noastră o serie de sfaturi controversate.

Potrivit anunţului publicat pe site-ul oficial al clubului Inverness, grija principala a scotienilor în România trebuie să fie hoţii de buzunare

"Există riscul prezentei hoţilor de buzunare în marile oraşe, în special în Bucureşti. Hoţii de buzunare şi de bagaje operează în zonele aglomerate, în special în jurul caselor de schimb valutar, a hotelurilor, în mijloacele de transport în comun, în gări şi aeroport", avertizează oficialii scoţieni.

Scoţienii mai sunt avertizaţi că hoţii obişnuiesc să se deghizeze în politişti. De asemenea, scoţienii susţin că în România există "grupuri organizate de copii care atacă pentru a fura din buzunare şi genţi".

Există temeri și în privința taximetriştilor români, care obişnuiesc să marească tarifele în mod ilegal. Utilizarea cardurilor nu este recomandată, deoarece acestea pot fi clonate.

Meciul dintre Astra şi Inverness se va disputa joi, de la ora 21:00.

×
Subiecte în articol: europa league Astra Giurgiu hoti
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close